Service & Reparatie

Service & Reparatie


Horloges
Juwelier van der Marel heeft een eigen atelier waar diverse horlogereparaties worden uitgevoerd.
Arjen van der Marel is van huis uit horlogemaker en neemt de meeste reparaties voor zijn rekening. Voor vrijwel alle merken kun je bij ons terecht. Daar waar de reparaties uitgevoerd moeten worden door de desbetreffende horloge fabrikant, zorgen wij voor het contact tussen fabrikant en consument.

Vrijblijvend
Kan er niet op het eerste oog een prijsindicatie gemaakt worden van de desbetreffende reparatie? Dan zullen wij je een vrijblijvende prijsopgave doen. Op deze manier ben je verzekerd van professioneel advies en laten wij de keuze het horloge ter reparatie aan te bieden geheel bij jou.

Juwelier van der Marel garandeert professionele, hoogwaardige kwaliteit bij zowel kwartsuurwerken als mechanische of kinetic horloges.


Sieraden

Bij Juwelier van der Marel begrijpen we als geen ander dat sieraden vaak een emotionele waarde hebben. Beschadiging, breuk en slijtage komen helaas vaak voor, maar wist je dat dit bijna altijd gerepareerd kan worden? Onze goudsmid Peter van der Marel repareert sieraden in eigen atelier en levert zeer vakkundig werk.  
In de winkel informeren we je graag over de mogelijkheden en kunnen we vaak direct advies en informatie geven over de eventuele reparatie.


Maatje meer of minder?
Draag je een ring al jaren, maar is deze net te klein of te groot geworden? In de winkel nemen wij nauwkeurig de juiste maat, waarna de ring in het atelier perfect op maat gemaakt zal worden. Uiteraard hangt de mogelijkheid van het vermaken van een ring af van het desbetreffende model. Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden.


Eigen ontwerp
Het is mogelijk sieraden naar eigen ontwerp te laten vervaardigen, of bestaande sieraden te vermaken tot een nieuw ontwerp. In de winkel denken we graag met je mee en helpen we waar nodig om uiteindelijk tot een voor jou uniek ontwerp te komen.

Comments are closed.