Team v.d. Marel

Ons Team


Arjen van der Marel (eigenaar/horloge maker)
Arjen is naast eigenaar ook horlogemaker en regelmatig te vinden achter de werkbank voor diverse reparaties. Binnen het juweliersbedrijf hebben horloges zijn grootste passie en vertelt hij graag over de nieuwste ontwikkelingen of juist de klassiekers.
“Mijn winkel? Huiselijk, gezellig, eerlijk en open…”
Suzan Olierook ( verkoopmedewerkster)
Al 30 jaar is Suzan werkzaam bij Juwelier van der Marel. Met liefde reist zij 3 dagen per week vanuit Den Bommel af naar Den Haag.
Mijn werk bij van der Marel? `Een 2e thuis, met de uitdaging om klanten lachend, tevreden en met een mooi sieraad of dierbare herinnering de winkel uit te zien gaan
Annelies van der Hoeven ( verkoopmedewerkster)
5 dagen per week is Annelies in de winkel te vinden. “Het mooie aan mijn werk? Betrokken zijn bij emotionele en persoonlijke keuzes. Het is een leuke uitdaging om hier een steentje aan bij te mogen dragen
Rianne Hofland (verkoopmedewerkster)
Al eerder is Rianne werkzaam geweest bij van der Marel. Na een aantal jaar weggeweest te zijn is zij sinds begin 2018 weer terug. `Het voelde als thuiskomen. Wij hebben een ontzettend fijn team en het blijft fijn om een rol te mogen spelen in de aanschaf van vaak dierbare geschenken. Van een eerste ringetje, het uitzoeken van trouwringen of soms emotionele beslissingen. De klant hierin begeleiden is vaak uitdagend, maar dankbaar werk`!


Comments are closed.