Horloges

Horloges


Seiko:

Introducing: The Seiko Presage Cocktail Time Star Bar SRPK75 & SRE014


Seiko is een Japans fabrikant van onder andere horloges en brillen.
De Seiko corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.
Het bedrijf dankt zijn bekendheid vooral aan zijn polshorloges.
Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde.
Bij Juwelier van der Marel vind je een zeer ruim assortiment aan Seiko horloges.
Bezoek Seiko <click>


Tissot:

Tissot | PRX | T1374101104100 | Horloge Heren | Hutjens Edelsmederij -  Hutjens Edelsmederij


Trotse dealer zijn wij van het luxe Zwitserse horlogemerk Tissot.
Tissot werd opgericht in 1853 en is sinds 1983 onderdeel van de Swatch Group.
Met verkooppunten in meer dan 150 landen wereldwijd is Tissot de grootste horloge producent – en distribiteur.
Tevens is Tissot officieel tijdwaarnemer bij verschillende wereldkampioenschappen zoals motorraces, schermen, ijshockey en wielrennen.

https://www.tissotwatches.com/nl-nl/

Rolf Cremer:

Rolf Cremer horloges - Mobach Design

Met de design horloges van Rolf Cremer maak je je outfit compleet. Deze Rolf Cremer dames en heren horloges geven de tijd weer als een kunstobject, wat het design tijdloos maakt.

Duitse design met een pallet aan kleuren, speelse elementen en een hoogwaardig uurwerk maken samen met een gehard glas het horloge compleet. Zeg je uniciteit, dan zeg je Rolf Cremer.

https://www.rolfcremer-onlineshop.com/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw5v2wBhBrEiwAXDDoJZCHSwO0X_GWWsIpIYUh_bzXuixFuedAF7yxj5aCmTivHHTBJ3k9JBoCTO4QAvD_BwE


Tommy Hilfiger:

Tommy Hilfiger horloge heren | Horlogekiezen.nl

Het merk Tommy Hilfiger produceert naast sportieve kleding ook heren – en dames horloges.
Sinds kort is het merkenpakket van Juwelier van der Marel uitgebreid met deze sportieve, maar ook zeker stijlvolle en betaalbare horloges.

https://nl.tommy.com/heren-horloges

Balmain:


Balmain horloges zijn vervaardigd met ultramoderne uurwerktechnologie en staan bekend om hun ingetogen en stijlvolle verschijning. Het Parijse modehuis dat in 1945 werd opgericht door modeontwerper Pierre Balmain vervaardigd sinds 1987 ook horloges

Montres Pierre Balmain is gevestigd in Saint-Imier, in de Berner Jura, in Zwitserland, in het hart van de ‘Watch Valley’, een regio waar de mensen al generaties lang horloges in hun bloed hebben zitten.

Een van de onderscheidende kenmerken van het merk is de beroemde wijzerplaat “arabesken”, waarvan het verbluffende ontwerp is geïnspireerd op het weelderige borduurwerk dat de haute couture-jurken van de maker siert. De modewereld haalt haar inspiratie uit een oneindig aantal bronnen, en elk Balmain horloge heeft een eigen geschiedenis en betekenis.

Alle Balmain horloge modellen voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen en zijn onderworpen aan dezelfde aandacht voor detail. Ze staan ​​synoniem voor elegantie en verfijning en voldoen aan de kwaliteits- en esthetische criteria die worden geëist door zowel veeleisende vrouwen als mannen.

Tegenwoordig voelt het Zwitserse horlogemerk zich overal thuis om de polsen van mensen die een naadloze combinatie van elegantie en moderniteit waarderen. De Balmain-traditie van het draaien van hoofden en het winnen van harten leeft voort en vervult dromen van op maat gemaakte tijd.

https://www.balmainwatches.com/en/

Mondaine:

De tijdloze horloges van Mondaine zijn gebaseerd op de officiële Zwitserse stationsklok en Swiss Made. De duurzame en innovatieve designklassiekers bieden zowel prachtige heren- als dameshorloges.

Het iconische Swiss design is herkenbaar uit duizenden en geeft de tijd aan op ieder station in Zwitserland. Door het duidelijke contrast tussen de witte wijzerplaat en zwarte wijzers is de tijd duidelijk afleesbaar. De wereldberoemde gepatenteerde rode secondewijzer met karakteristiek bolletje, kan niet ontbreken.

De Mondaine horloges en klokken dragen een stukje Zwitserse geschiedenis en vakmanschap met zich mee. Dankzij het succes op de station platformen heeft het design de sprong gemaakt naar de pols. De Stop2Go, vegan druif leren banden en de backlight-technologie zorgen er tevens voor dat Mondaine innovatief is.

Ontdek de tijdloze schoonheid en betrouwbare precisie van Mondaine horloges. Met hun iconische Zwitserse design zijn deze horloges een symbool van stijl en kwaliteit. Verken onze collectie vandaag nog en vind het perfecte horloge dat jouw unieke stijl weerspiegelt.

https://www.mondaine.nl/horloges/

Lorus:

Lorus Sport RT341JX9 Horloge • EAN: 4894138349034 • Horloge.nl

De horlogecollectie van Lorus is toegankelijk voor iedereen. Op zoek naar een sportieve chronograaf? Een klassiek horloge om naar kantoor te dragen? Een modern digitaal horloge? Lorus heeft het allemaal, voor damesheren én kids, en dat voor zeer scherpe prijzen! Wat is jouw favoriete stijl?

https://lorus.nl/collections/

Seiko Watches - Prospex & More | Authorised Australian RetailerTommy Hilfiger Logo History 2024 | towncentervb.com

Danish Design - Mynt Jewels & Watches
Prisma horlogesTissot Watches Logo PNG vector in SVG, PDF, AI, CDR format
Mondaine Watch Face Template Sketch freebie - Download free resource for  Sketch - Sketch App SourcesLorus Vector Logo - Download Free SVG Icon | Worldvectorlogo

Comments are closed.